Gretchen Olive tar plats i styrkommittén för eco – Association of the Internet Industry

Gretchen Olive tar plats i styrkommittén för eco – Association of the Internet Industry

I mer än 25 år har ”eco – Association of the Internet Industry” varit en integrerad del i utformningen av Europas digitala industri. ecos expertis, kompetens och nätverk främjar ny utveckling och teknik, från digital infrastruktur, internetsäkerhet och molntjänster till domäner och mycket mer, alltid med den hållbarhet och det ansvar som krävs i åtanke.

ecos styrkommitté för Names & Numbers bjöd in Gretchen Olive, CSC:s direktör för policy och globala domännamnstjänster, att ta plats i kommittén. Styrkommittén, som inrättades 2017, består av 16 representanter från alla delar av domänbranschen. Tillsammans ger de råd till och leder ecos arbetsgrupp för Names & Numbers Forum samtidigt som de ger regelbunden stimulans och återkoppling om föreningens arbete.

”Det är en stor ära att få ta plats i ecos styrkommitté” säger Gretchen. ”I mer än 20 år har jag varit rådgivare till företag över hela världen om domännamn, varumärken och strategier för varumärkesskydd online. Att få träffa och arbeta med kommittén och dela med mig av min expertis inom skydd av immateriella rättigheter på internet och fokusera på säkerhet är en spännande möjlighet.”

Gretchen fortsätter: ”Internet är statt i ständig förändring.” ”Kopplingarna blir alltmer komplexa, och under de kommande 10 åren kommer vi att få se en helt ny digital värld växa fram. Policy släpar alltid efter tekniken, men nu är det viktigare än någonsin att hjälpa beslutsfattarna att förstå det snabbt föränderliga domännamnssystemet och hitta sätt att överbrygga klyftan och förbättra skyddet för både företag och konsumenter. Jag ser fram emot ett nära samarbete med de andra medlemmarna i styrkommittén och eco samt att hjälpa till att hitta olika sätt att se till att det sker.”

Om du vill läsa mer om CSC, våra samarbetspartner eller hur vi hjälper till att forma framtidens internet, kontakta oss.