Nudie Jeans rekommenderar CSC

Nudie Jeans rekommenderar CSC

CSC har pratat med Melker Lindström, chef för digital teknik på Nudie Jeans, om vilka utmaningar Nudie Jeans står inför vad gäller varumärkesskydd i den växande onlinevärlden.

”Precis som många andra varumärken i klädbranschen ser vi att förfalskade produkter tillverkas och säljs i vissa länder. De primära kanalerna för förfalskade produkter är marknadsplatser och sociala medier”, säger Melker Lindström.

”Vi började arbeta med CSC via deras övervakningstjänster för eCommerce. De team vi arbetar med på CSC är verkligen bra på att identifiera förfalskningar och obehörig användning av bilder. När de är osäkra publicerar de resultaten i en portal där vi får en bra överblick och kan lägga in kommentarer och avgöra om CSC ska vidta åtgärder för vår räkning eller inte.

Med tiden har teamet på CSC kunnat arbeta mer självständigt eftersom de har lärt känna vårt varumärke, våra utmaningar och teamet”, tillägger Lindström.

>>> Se hur CSC hjälper Nudie Jeans <<<

CSC hjälper företag att lyckas online. Vi hjälper till att effektivt hantera, marknadsföra och skydda våra kunders värdefulla varumärkestillgångar mot hot i onlinevärlden. Vi har kunder inom allt från finansteknik till läkemedelsindustri, eCommerce, lyxvaror och snabbrörliga konsumentvaror och mycket annat, och vi hjälper till med att stärka, skydda, övervaka och intrångsbekämpa, och sedan optimera och främja varumärkena för att maximera digital närvaro, skydda digitala immateriella rättigheter och minska kostnaderna.

Vi är glada att få så positiv feedback från våra kunder och tackar Melker Lindström från Nudie Jeans för att han delade med sig till oss. Kontakta oss om du vill göra din röst hörd med en kundberättelse.