Paul Hartmann rekommenderar CSC

Paul Hartmann rekommenderar CSC

CSC har pratat med Julia Jansen, senior specialist på icke-teknisk IP på Paul Hartmann, om vilka utmaningar inom domänhantering och varumärkesskydd som de ställs inför i den här växande onlinevärlden.

”Vi har sett exponentiella ökningar på området för produktförfalskningar, särskilt efter att covid-19-pandemin började. Antalet förfalskningar för Sterilium, en av våra viktigaste globala desinfektionsprodukter, gick knappt att hantera under pandemin”, säger Julia Jansen.

”Vi har redan vunnit mycket på att ha ett nära samarbete med CSC inom varumärkesskydd. Vi anser att vårt internetnätverk har rensats upp ordentligt tack vare CSC:s hjälp”, tillägger Jansen. ”I början av vårt samarbete hade vi massor av förfalskade produkter på nätet och kunde knappt hålla koll på dem. Efter över två och ett halvt års aktivt stöd från CSC ser situationen nu mycket bättre ut”.

>>> Se hur CSC hjälper Paul Hartmann <<<

CSC hjälper företag att lyckas online. Vi hjälper till att effektivt hantera, marknadsföra och skydda våra kunders värdefulla varumärkestillgångar mot hot i onlinevärlden. Vi har kunder inom allt från finansteknik till läkemedelsindustri, eCommerce, lyxvaror och snabbrörliga konsumentvaror och mycket annat, och vi hjälper till med att stärka, skydda, övervaka och intrångsbekämpa, och sedan optimera och främja varumärkena för att maximera digital närvaro, skydda digitala immateriella rättigheter och minska kostnaderna.

Vi är glada att få så positiv feedback från våra kunder och tackar Julia Jansen från Paul Hartmann för att hon delade med sig till oss. Kontakta oss om du vill göra din röst hörd med en kundberättelse.