Pierre Tréhorel, digital innehålls – och domänstrateg för globala biltillverkaren Renault – pratade med CSC kring sina erfarenheter av att använda CSC för sin domännamnshantering.

“Med CSC kan vi hantera hela vår domänportfölj,  säkerhetsrevisioner, och se om vi har MultiLock på våra kritiska domäner… Renault behöver ha ett centralt verktyg som kan möta varje anställds krav, och det får vi med CSC:s API”

Renault, med huvudkontor i Frankrike, förstår att kundernas förtroende och säkerhet är de viktigaste faktorerna när man säljer bilar – men vet också att detta förtroende och säkerhetstänk också måste gälla kring hanteringen av kunddata, därför spelar domännamnshanteringen en stor roll för att nå deras mål.

“Jag rekommenderar CSC av flera olika anledningar. Renault behöver en global partner som kan hantera domännamnsregistreringar i alla länder, oavsett vilka processer eller krav som finns.

Deras anställda är experter som alltid är tillgängliga för att  hjälpa till och de bidrar med mervärde till vår domänhantering och strategi. Vi har en dedikerad kontaktperson som vi kan lita på och som snabbt hjälper oss att få saker gjorda.”

>>> Se hur CSC har hjälpt Renault<<<

CSC hjälper företag att blomstra på internet. Vi hjälper effektivt till att hantera, optimera och skydda våra klienters värdefulla varumärken mot hoten som finns online.

Från fintech till läkemedelsbolag, såväl som e-handel, lyx och konsumentvaror.

Dessutom hjälper vi till med att konsolidera och skydda, övervaka, agera  samt optimera och främja varumärken att maximera sin digitala närvaro, skydda dina immateriella rättigheter, och att sänka kostnader.

Vi uppskattar feedback från våra kunder och vill tacka Renault och Pierre Tréhorel för att de delar den  med oss. Vill du gör detsamma, kontakta oss.

Renaultgruppen rekommenderar CSC