Merz rekommenderar CSC

Merz rekommenderar CSC

Nima Attarzadeh, Merz senior manager of Identity and Digital Services, Group IT Services and Infrastructure, berättade för oss hur CSC hjälper Merz att stärka sin digitala portfölj, upprätthålla sina domäner och IT-säkerhet.

Merz är ett globalt, diversifierat företag med säte i Frankfurt, Tyskland. Inom moderbolaget finns tre verksamheter: Merz Esthetics, Merz Therapeutics och Merz Consumer Care. Företaget har varit familjeägt i över 110 år och utmärker sig genom sitt engagemang i nytänkande, långsiktiga arbetssätt och fokus på lönsam tillväxt. Företaget har över 3 200 anställda i 28 länder över hela världen.

”Merz är en global aktör med tre företag i 28 länder med partners och kunder över hela världen. Företaget ansvarar för att tillhandahålla förbättrad säkerhet och efterlevnad med den senaste toppmoderna tekniken genom en global och standardiserad process med en partner i företagsklass – CSC”, säger Nima.

”Det är mycket viktigt för oss att stärka vår digitala portfölj, eftersom vår IT-strategi också är att standardisera”, fortsätter Nima. ”Vi har arbetat med CSC för att definiera och implementera en global domänpolicy som hjälper oss att harmonisera samt centralisera vår portfölj. Det säkerställer att namnservrarna hanteras centralt, rollerna definieras globalt och behörighet för åtkomst och ändringar är anpassade. Vi uppmuntrar varje företag att arbeta direkt med CSC för att säkerställa att de får de verktyg och det stöd som de behöver för domänhantering.

DomainSecSM skapar mervärde för Merz genom att det analyserar deras portfölj och proaktivt informerar dem om hot och ökande trafik. ”Vi kan vidta nya åtgärder för att skydda våra digitala tillgångar”, säger Nima,. ”Vi får också insikter om loggar för behörigheter och en översikt över vår domänportfölj och -trafik— för vår SSL-certifikatportfölj visas utgångstider och åtgärder som vi måste vidta för att minska riskerna”.

”Samarbetet med CSC har varit mycket bra och partnerskapet är fantastiskt, särskilt när det gäller det dedikerade kundtjänstteamet ”.

>>> Se hur CSC hjälper Merz <<<

CSC hjälper företag att lyckas online. Vi hjälper till att effektivt hantera, marknadsföra och skydda våra kunders värdefulla varumärkestillgångar mot hot i onlinevärlden. Vi har kunder inom allt från finansteknik till läkemedelsindustri, eCommerce, lyxvaror och snabbrörliga konsumentvaror och mycket annat, och vi hjälper till med att stärka, skydda, övervaka och intrångsbekämpa, och sedan optimera och främja varumärkena för att maximera digital närvaro, skydda digitala immateriella rättigheter och minska kostnaderna.

Vi är glada över att få så positiv feedback från våra kunder och tackar Nima Attarzadeh för att han delade med sig av Merz historia till oss. Kontakta oss om du vill göra din röst hörd med en kundberättelse https://www.cscdbs.com/en/contact-us/.