2021 – ett år att minnas

2021 – ett år att minnas

Medan 2020 troligtvis kommer att bli ihågkommet som det mest turbulenta året i modern tid, kommer 2021 vara året man minns för vetenskapliga genombrott, globala klimatavtal, presidentval i mäktiga länder samt investeringar i digital omvandling.

IDC publicerade nyligen en rapport gällande investeringar för digital omvandling och den förmodade tillväxttakten på 15,5 % per år. IT-chefer och IT-personal kommer verkligen att påverkas av detta under många år framöver.

Digital omvandling innebär ständigt föränderliga hot. För att skydda företagen har vi sammanfattat våra guider, rapporter och webinars kring de bästa metoderna från 2021:

1. Domänskyddsrapport 2021

Forbes Global 2000-företag är fortfarande till stor del oskyddade online, speciellt de som använder konsumentklassade registrarer. Se vilka branscher som klarar sig bättre med sin säkerhetsstrategi i förhållande till de vedertagna råden i vår domänskyddsrapport.

Ladda ned

Se webbinarium

2. När människor byter roll – bästa metoder för digitala tillgångar

När medarbetare lämnar en organisation, eller byter arbetsroll, rekommenderar CSC att man granskar samtliga leverantörsportaler för tillgångar online. Detta för att säkerställa att användarinformationen omedelbart uppdateras för samtliga produkter och tjänster.

Ladda ned

3. CSC Security Center

Vi sätter säkerheten först när det handlar om kritiska varumärkestillgångar online.

För företag som måste känna till, och minska, cyberrisker som inte ingår i deras traditionella brandväggslösningar.

Ladda ned

Se webbinarium

4. Internethot blir virala – företag måste eagera för att skydda sina varumärken

Onlineaktivitetenr har ökat på grund av coronapandemin världen över. Den här ökade användningen har inte gått obemärkt förbi bedragarna, som drar nytta av det globala, ökade beroendet av internet. Cyberbrottslingar har utnyttjat möjligheten att avbryta transaktioner och skapa kaos.

Ladda ned

5. Medelstora företag – att ligga steget före risken för framtida initiativ

Säkerhet vad gäller digital IP och IT-säkerhet borde vara en del av varje organisations riskhanteringsstrategi, eftersom varje störning kan betyda ett omedelbart hot mot organisationens förmåga att fungera normalt. Vår senaste guide informerar om hur man skyddar företagets digitala tillgångar och säkrar dess närvaro på nätet mot cyberrisker.

Ladda ned

Prenumerera på vår blogg och få senaste nytt, bästa metoder, rapporter, inbjudningar till evenemang och mer inom domännamnshantering för företag, cybersäkerhet och varumärkesskydd online